Om os

Extension by Bothmann er stedet du vælger, når det bedste ikke er godt nok.

Mit navn er Heidi og jeg har arbejdet med hair extension siden 1996, hvor jeg har fulgt udviklingen fra der var ganske få hairstylister i Danmark til i dag, hvor der er et stort udvalg af metoder og hvor hair extension er blevet et ligeså almindeligt skønhedstilbud som en farvning eller striber i håret. Af de mange teknikker, som er på markedet har jeg valgt at have mit primære fokus på fletteteknikken, som er et smukt håndarbejde og som er mest skånsomt mod dit eget hår, da der ikke bruges nogen form for kemi i håret. 

Følelsen af naturligt, smukt hår
Det er en kunst at udføre hair extension. Hele idegrundlaget med hair extension er, at det skal se naturligt ud så man har følelsen af at have et stort smukt hår uden at det ser påsat ud, hvilket er min helt store passion. 

Der findes meget hår på markedet og det er min erfaring, at det kan være rigtig svært at skelne mellem de mange kvaliteter. Derfor har jeg brugt meget tid på at finde frem til det bedste hår, som egner sig til hair extension og er blevet leverandør af det ypperste human hair der findes worldwide.

Håret vi forhandler har en fantastisk holdbarhed og et meget naturligt look samtidig med at prisen er yderst konkurrencedygtig.


Teamet

Heidi

Sille

Rikke