Hårpleje anvisninger


Extension håret er 100% ægte hår af den bedste kvalitet, nøje udvalgt samt håndsorteret således at alle hårstrå er i samme retning!

👎🏻 Vi anbefaler dig ikke at tone, farve eller at permanente håret.

Håret er oprindelig mørkt, men er blevet farvet eller lysnet fra producenten. Derfor er der allerede foretaget farvebehandling på håret og det kan udfordre enderesultatet, hvis man vælger at farve på et hår som allerede er kemisk behandlet.

💤 Sov aldrig med vådt/fugtigt hår – du risikerer at håret filtrer. Flet håret når du sover.

Håret er åbent i strukturen og samtidig med dette er håret kraftigere i hårstråene end skandinavisk hår, hvilket bevirker at håret suger meget vand og derfor vil håret føles mere hårdt og ikke så medgørligt indtil det er helt tørt.

👱🏻‍♀️ Sæt aldrig dit hår op i en knold eller hestehale vådt – du risikerer at håret filtrer.

Håret suger meget vand og vil derfor filtre meget nemt, hvis man sætter håret op vådt.

🏊🏻‍♀️ Ønsker du at svømme/dykke anbefaler vi, at du fletter håret og beskytter det med et UV-produkt eller benyt hårkur som en creme. Det samme gælder også ved spa og hot yoga. Efter disse aktiviteter sørg for at have løst hår så hovedbund og vævekanter får luft eftersom

håret udtørrer af klor og saltvand…

🏃🏼‍♀️ Dyrker du sport og sveder meget gælder samme princip – saml håret i en fletning og sørg for efter aktiviteten at have løst hår så hovedbunden og vævekanter får luft. Spray et Leave-in produkt i håret så det får fugt

– da man udskiller salte som udtørrer håret ved sportsaktiviteter.

💆🏼‍♀️ Vi anbefaler at vaske håret 2-3 gange om ugen. Vigtigt at du børster/reder håret igennem hver dag – red forsigtig og i flere tempi.

Håret har brug for fugt efter 3-4 dage og under hårvasken får man stylingsprodukterne ud og påfører fugt fra conditioner og hårkur.

  • Rede håret igennem inden du gør det vådt, så sikrer du at det ikke filtrer efter vask.
  • Vask håret med shampoo – være ekstra OBS på at vaske langs vævekanten, vask gerne 2 gange med shampoo og skyl grundigt ud. 2 gange med shampoo sikrer, at du får vasket håret helt rent og du behøver faktisk ikke at bruge så meget shampoo. Du vil opleve første gang at shampoo´en ikke skummer så meget da den vasker snavs, forurening og stylingsprodukter væk.
  • Efterfulgt af en conditioner eller hårkur som bevarer håret blødt – red evt. håret igennem med en detanglerbørste med produktet. Ved flere vævekanter opdel håret. Conditioner er med til at påføre håret fugt og smidighed samtidig opnår du også en smuk glans.
  • Derefter kram vandet ud af håret med håndklædet
  • Afslut med at komme leave-in creme i håret fra bund til spids så håret forbliver smidigt og lækkert. Extensions håret har brug for alt det fugt man kan give, da håret er åbent i strukturen og derfor hurtigt mister sin smidighed, fugt og glans.

💨 Vi anbefaler at føntørre håret og sørg for at vævekanten bliver tørret godt igennem. Hvis du foretrækker at lufttørre dit hår, kan extension begynde at filtre ved bunden og ligeså opløse den tætte fine knyttede hårbane. Derfor anbefaler vi at føntørre håret også hvis du befinder dig et sted, hvor luftfugtigheden er høj! Anvend varmebeskyttende produkt inden du føntørrer.

👑  Har man naturkrøl og har fået extension med krøl anbefaler vi, at håret kun børstes i våd tilstand eller med detangler i, for at bevare krøllerne optimal flottest

– da det ellers vil kruse og være svært at håndtere.

🏖 Ved solbadning – brug altid UV-beskyttelse, ønsker du at få hovedet under vand anbefaler vi, at du samler det i en fletning. Kom evt hårkur som en creme i fletningen. Red håret igennem flere gange om dagen. Hvis det er muligt skyl dit hår fri for salt og klor. Lyst hår kan ændre farve i klorvand – husk UV-produkt i håret. Vask hår hver dag efter solbadning. Brug shampoo og hårkur som giver meget fugt og blødgører håret efter solbadning.

Håret udtørrer hurtigere i sol, havvand og pool… derfor forkæl din extension og dit eget hår godt.. under disse omstændigheder. 

😱 Vigtigt – Brug ikke nogen form for produkter med keratin/repair i håret, da det har en negativ effekt på din extension.

Keratin er et protein som håret hovedsagligt består af, og en keratin behandling vil pakke et ekstra lag af keratin i håret. Da extension håret ikke kan repareres, vil det ikke have nogen positiv effekt på håret, men blot lægge sig som en hinde på håret og så bliver det stift og svært at rede…  Og det samme gælder produkter som kendes med navne som REPAIR.

👍🏻 Anbefales – Brug kun de produkter som vi anbefaler fra Extension by Bothmann hvis du vil have optimal glæde af dit extension hår.

Vi anbefaler Oribe og Balmain-hair.