Om

Heidi

Heidi er indehaver af Extension by Bothmann og har som stylist arbejdet med extension siden 1996.

Igennem årene har jeg oplevet en stigende interesse for extension og det er en fantastisk rejse at være med på. I dag er det ligeså almindeligt at benytte extension som at gå til frisør, få farvet hår eller lignende. Og jo extension er for alle – min yngste kunde er 16 år og min ældste kunde er 86 år – det er enestående.

– Heidi

Rikke

Rikke har arbejdet med skønhed i de sidste 25 år i både kosmetikfirmaer og i forskellige saloner de sidste år som stylist med extension. Så Rikke ved hvad det vil sige at opfylde kvinders drømme om et smukt og flot look uanset alder.

Det er fantastisk at få lov til at være med i forvandlingen og skabe det smukkeste hår og se min kundes efterfølgende glæde.

– Rikke

Jonna

Jonna er vores nye medarbejder – uddannet hos Djarling – ekspert i extension og har tidligere været i skønhedsbranchen i Sverige inden for make-up.

Sille

Sille har arbejdet hos Extension by Bothmann siden 2018, har en 4-årig frisøruddannelse og er make-up artist. Sille elsker at være kreativ på sit arbejde og nyder den forvandling hun kan skabe med extension og farver.

Der er ikke noget bedre end at se den glæde min kunde udstråler, når hun går ud af døren efter endt behandling.

– Sille